Оргилуун дарсыг зүгээр л дангаар нь уухаас уйдсан, баярын цэсээ зохиож амжаагүй байгаа эсвэл зүгээр л шинэлэг амт туршиж үзэх дуртай уншигчиддаа эдгээр жорыг зориулж байна.
Орц:
Хэрхэн бэлтгэх вэ?:
Гадилын нухаш, апероль болон гадилын ликероо холин хундагандаа хийгээд дээрээс нь оргилуун дарсаа дүүртэл хийнэ.
Орц:
Хэрхэн бэлтгэх вэ?:
Бүх орцоо холиод хундагандаа аягалаад гааны навчаа хийнэ. “Hugo”-г дарсны хундаганд уудаг болохыг анхаараарай.
Орц:
Хэрхэн бэлтгэх вэ?:
Эхлээд апельсины шүүсээ оргилуун дарстайгаа холиод дээрээс нь ликероо нэмнэ. Чимэглэх үүднээс бөөрөлзгөнө ашиглах боломжтой.
Орц:
Хэрхэн бэлтгэх вэ?:
Коньяк, жүржийн шүүс, анар жимсний шүүсээ холиод хундагандаа аягална. Дээрээс нь оргилуун дарсаа дүүртэл нь нэмээд гүзээлзгэнэ эсвэл бөөрөлзгөнөөр чимнэ.
Орц:
Хэрхэн бэлтгэх вэ?:
Оргилуун дарсаар бусад орцоо холиод хундагандаа аягалсны дараа дээрээс нь оргилуун дарсаа дүүртэл нь хийнэ. Сүүлд нь жүржийн амин тос хийн шатаах боломжтой. Ингэснээр коктейлын амт илүү чанга болдог байгаа.
Бусад Нийтлэлүүд
Buro 24/7-гийн сонголт
Редакторын Сонголт
Buro 24/7-гийн сонголт