Хэдхэн сарын өмнө Сөүлд нээгдсэн Dior бутик кафед "Picasso of Pastry" гэх нэр өгчээ
Dior-ын кафед хэн ийм уран сайханч нэр өгөхийг төсөл санаачлагч нарт зөвлөсөн юм бол? Хариулт нь тэдний ахлах тогооч Пьер Эрме юм. Франц хоол урлалын домог болсон тэрбээр өөрөө тус кафены үйлчилгээг толгойлох учраас ийм итгэлтэй нэр хайрласан ажээ.
Бүдэг ягаан, зөөлөн буйдангуудаар хүрээлсэн интерьер нь аяга кофетой цуг амтлах зефир эсвэл макаруныг санагдуулам болжээ. Сөүлд зочлохдоо та энд цайлбал цэсэнд нь олон төрлийн бялуу болон улажлалт франц амттангууд бий.
Бусад Нийтлэлүүд
Buro 24/7-гийн сонголт
Редакторын Сонголт
Buro 24/7-гийн сонголт